Naaicursus - De Groene Modeacademie - Leeuwarden - Franeker

OVER ONS

Al meer dan 25 jaar mijn passie

 

Al vanaf mijn 14e maak ik met heel veel plezier kleding. Ook had ik van jongs af aan de ambitie om docent te worden. Na 10 jaar techniek lessen te hebben gegeven was het tijd voor verandering. Ik zette een ecologische kledinglijn op, geproduceerd in Nederland. Met de visie dat milieuvriendelijke kleding begint bij de grondstof en de kleding zo weinig mogelijk kilometers af te laten leggen. Na verloop van tijd gingen mensen mij vragen of ik hun dit vak wilde leren. Dat deed ik en dat was leuk maar ook erg leerzaam. Mijn visie kwam meer centraal te staan dan de kleding zelf. Nog meer kwamen de mensen centraal te staan. Educatie is de sleutel tot verandering, de Groene Mode-Academie is daar een ideale plek voor. Door een vak te leren en de juiste materialen te gebruiken gaan we weer zelf, lokaal, onze eigen kleding produceren en zo verklein je automatisch je ecologische voetafdruk. 
Door les te geven blijf ik mezelf ook steeds meer verdiepen en leer ik ook iedere dag weer nieuwe dingen. Ik geniet van het proces met de cursisten die talenten ontdekken en groeien in het vak.  Jong en oud komen bij de Groene Mode-Academie terecht. Het is leuk om samen een leven lang te leren! 

Volg groene mode & design naailessen bij De Groene Modeacademie. In Franeker! Kennis en kunde over de mode industrie. Start je eigen ecologische modelijn. Of omdat je het leuk vindt een tijdloos vak te leren waar je een leven lang plezier van kunt hebben!